Skip Navigation Linksشرایط-اخذ-ویزا-و-اقامت

شرایط اخذ ویزا و اقامت

دانشجویان ایرانی برای ورود به قبرس شمالی ملزم به اخذ ویزا نمی باشند. 
در لحظه ورود به خاک قبرس شمالی و در فرودگاه به همرا پاسپورت، ارائه برگه پذیرش شما در دانشگاه مدیترانه شرقی الزامی می باشد. پس از چک کردن مدارک در پاسپورت شما ویزای 90 روزه مهر می گردد.
پس از ورود به دانشگاه و اتمام مراحل اداری ثبت نام،  با تکمیل مدارکی که توسط رجیستر افیس به شما اعلام می گردد می توانید جهت گرفتن اقامت یک ساله دانشجویی که هر ساله در صورت دانشجو بودن  تمدید می گردد اقدام نمایید. 
مدارک مورد نیاز به شرح زیر می باشند:
  • گواهینامه دانشجویی
  • پرداخت مبلغ  107.50 TL  در حین دریافت اقامت یک ساله دانشجویی
  • ارائه گواهی سلامت برای دانشجویان جدیدالورود، که با رفتن به آزمایشگاه هایی که زمان ثبت نام در رجیستر آفیس به شما اعلام می گردد دریافت می گردد. هزینه این آزمایش ها 135 TL  می باشد. 
  • به همراه داشتن اصل پاسپورت به همراه کپی برگه های اصلی
  • گرفتن تمبر به ارزش  11.20 TL  از اداره پست دانشگاه
  • یک قطعه عکس پاسپورتی
  • ارائه قرارداد اقامت در خوابگاه یا اقامت در خانه
در رجیستر آفیس یا همان دفتر اصلی ثبت نام دانشجویی زمان اخذ اقامت یک ساله اعلام می گردد. در ابتدای ترم یک گروه از اداره مهاجرت قبرس شمالی دردانشگاه جهت دادن اقامت مستقر می گردند.