Skip Navigation Linksشرایط-اخذ-ویزا-و-اقامت

اخذ ویزا و اقامت دانشجویی

تبعه کشورهایی که نیاز به اخذ ویزا جهت سفر به کشور ترکیه ندارند، جهت ورود به قبرس شمالی می توانند در مرز ورودی ویزا ورود به کشور را بگیرند. دارندگان گذرنامه جمهوری اسلامی ایران می توانند براحتی در مرز ورودی فرودگاه ارجان و یا مرز ورودی بنادر فاماگوستا و گیرنه ویزا ورودی از پلیس مهاجرت دریافت نمایند. بهر حال، بایستی توجه داشت که حداکثر اعتبار ویزا ورود به قبرس شمالی 90 روز خواهد بود. در نتیجه دانشجویان بایستی تقاضای اقامت دانشجویی از اداره مهاجرت در شهر فاماگوستا نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت اقامت دانشجویی:

جهت اخذ اقامت دانشجویی هر دانشجو پس از تکمیل ثبت نام خود بایستی حداکثر ظرف 30 روز جهت اخذ اقامت دانشجویی اقدام کند و مدارک زیر را به اداره مهاجرت تحویل نماید:
  1. گواهی اشتغال به تحصیل (از اداره آموزش دانشگاه دریافت کنید)
  2. اصل گذرنامه معتبر با حداقل اعتبار یکسال
  3. 2 قطعه عکس همسان با سایز گذرنامه
  4. اصل قرارداد محل اقامت (خوابگاه و یا منزل)
  5. اصل گواهی سلامت (مهر و موم شده توسط بیمارستان)
  6. تمبر (از دفتر پست واقع در محوطه دانشگاه تهیه کنید)
  7. اصل رسید هزینه اقامت برای یکسال (به اداره مالیات باید پرداخت شود)

نکات مهم:

  • دولت قبرس شمالی گواهی های سلامت صادر شده در سایر کشورها را به رسمیت نمی شناسد. 
  • طبق قوانین جاری در قبرس شمالی افرادی که دارای بیماری های واگیردار و صعب العلاج نظیر ایدز، سل، وبا، هپاتیت و غیره دارند، امکان دریافت اقامت دانشجویی ندارند و سریعا بایستی کشور را ترک نمایند.
  • دانشجویانیکه قصد استفاده از مرخصی تحصیلی دارند، امکان دریافت اقامت تحصیلی نخواهند داشت و بایستی مادامیکه از مرخصی تحصیلی استفاده می کنند از کشور خارج شوند.
  • بواسطه اقامت قانونی دانشجویی، یکی از اعضا درجه یک خانواده (پدر، مادر، فرزند و یا همسر) دانشجو نیز می تواند اقامت یکساله بعنوان توریست دریافت کند. البته صدور اینگونه اقامت ملزم به نظر اداره پلیس و براساس مدارک دال بر نسبت خانوادگی دارد. فردی که قصد همراهی دانشجو را دارد نیز باستی گواهی سلامت کسب کند و در ضمن صورتحساب بانکی به اندازه هزینه لازم جهت زندگی بمدت یکسال را ارایه کند.